HTML

Az I Divine zenekar hivatalos blogja

Friss topikok

  • rebelproud: jól van gyerekek, jó hogy van ilyen is! hajrá, várom a lemezt :) (2011.01.24. 21:23) Welcome!

Végre sikerült összehoznunk egy próbát...

2011.01.31. 07:00 :: idivine

Végre sikerült összehoznunk egy próbát múlt hétvégén, ami a lakóhelyeink távolsága miatt elég ritka és nehéz dolog. A klasszikus zajongás helyett inkább amolyan műhelymunkát végeztünk...

Véglegesítettük, hogy melyik dalok kerülnek majd fel a készülő lemezre. Bőven van alapanyag, volt miből válogatni. A számok sorrendjével és a dalok szerkezetével is sokat variáltunk, de pár új riff, rengeteg kiegészítő szólam, harsona és énekdallam ötlet is született a munka közben. A következő dolgunk a dobtémák végső formába öntése lesz, majd kezdődhet a kirakójáték a dobok felvételével.
Természetesen a legkevesebb megint a szabadidőből volt (meg a költőpénzből...), de azért szakmai tanulmányút keretében megnéztük a Nile buliját a hajón, amiből szokás szerint hajnalig tartó őrület lett. Ez picit rányomta a bélyegét a vasárnapi próbára, de azért ez a nap is hasznosan telt. Az éjszakai buliról nem készültek fotók - ami nem biztos, hogy hátrány - a próbáról azonban igen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: balázs király próba attila a38 péter kovács hajó tomi nile i divine necó pz lipák

A bejegyzés trackback címe:

https://idivine.blog.hu/api/trackback/id/tr502609890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása